MM: [FIN] Elämäni aakkoset

Aa Bb Cc Dd Ee Ff...

♪♫~ Hiirellä on aakkoset, kaikki hauskat kirjaimet.. ~♪♫ Kuinka moni muistaa tämän laulun ala-asteelta? Mä en sen sanoja muista läheskään kokonaan, mutta tuo palailee aina satunnaisin väliajoin korvamadoksi! :D Tässä on tullut kuumeisesti mietittyä, mikä voisi olla kiva ja “helppo” postaus näin bloggailun alkupuolelle, kun vielä on kuherruskuukaus kesken.. Näppäimistön aktiivinen naputtelukin on vielä suhteellisen vierasta. Tuskallisen pohtimisen jälkeen muistin joskus nähneeni elämän aakkosia liikkuvan blogimaailmassa ja päädyin kokoamaan omat aakkoseni tämän viikon maanantaihöpinäksi!

Haastan kaikki tekemään tämän!

A = Aamuvirkku. Sitä minä en todellakaan ole. Keskustelu kanssani ennen ensimmäistä kahvikupillista vain omalla vastuulla. Mikäli lupaan jotain ennen kahvikuppia, takuuta toteutumisesta ei ole!
B = The Black Magician -sarja (by Trudi Canavan) on jo pitkään ollut suosikkikirjasarjani. Sitä voin suositella lämmöllä kaikille fantasiakirjallisuuden ystäville.
C = Cosplay – epäaktiivisen aktiivinen harrastukseni vuodesta 2008.
D = Domino-keksit ovat parhaita. :3
E = Etiketti, jolla tarkoitan yleisesti käyttäytymistapoja. Niinkin yksinkertaiset ja vaivattomat asiat, kuten tervehtiminen, kiittäminen ja anteeksipyyntö tuntuvat olevan harvinaista herkkua nykyään. En ymmärrä, mikä toisen ihmisen kunnioittamisessa on niin vaikeaa..
F = Freya Surusilmä on 3,5-vuotias, arka ruskeatiikeri maatiaiskisutytyni~
G = Google. Arjen pelastaja. (Tätä ei voi kukaan kieltää!!)

H = Halit ovat minulle tärkeä osa sosiaalista kanssakäymistä. Jos olet ystäväni, pääset kärsimään nauttimaan halauksistani vähintään tavatessamme ja erotessamme. (Mikäli minulla on halikiintiö tyhjillään, roikun ihmisissä kiinni.) Halit ovat yksi parhaimmista asioista koko maailmassa: ne ovat ilmaisia, ne vähentävät stressiä ja tuottavat mielihyvää! (Ei ihmekään, että olen addiktoitunut haleihin..)
I = Ilta. Ei ole ihanampaa kuin vihdoin päästä kotiin kisujen luokse pitkän päivän jälkeen ja päästä rauhoittumaan illanviettoon kotioloissa. Kuppi kaakaota/kahvia/teetä ja Netflix pyörimään =
J = Jojo. Jos näette jossain jojon, niin kiltit kertokaa! Lapsuuteni suosikki, tahtoo!!
K = Kirjat. Rakastan lukemista. Miksi? Lyhyesti: Kun luet kirjaa, pääset ohjaamaan sen elokuvana omassa päässäsi. Yksityiskohtaisen käsikirjoituksen mukaan saa luoda sielun silmillä miljööt ja hahmot juuri sellaiseksi kuin itse haluaa. (Kirjat ovat pilanneet monet elokuvat minulta.)
L = Luna Mustasurma on 2-vuotias, mustaruskea maatiaiskisuriiviöni~
M = Musiikki on ollut osa elämääni niin kauan kuin muistan. Aloitin musiikkiharrastukseni, ollessani vielä jokin pieni ihmisolio, musiikkileikkikoulusta, siitä kanteleryhmään ja loputa käyrätorviopintoihin 7-vuotiaana, jonka perustutkinnon suoritin muutama vuosi takaperin. Klassiseen lauluun tutustuin ensimmäisen kerran 14-vuotiaana, lopetin, ja palasin laulutunneille (18-)19-vuotiaana.
N = Naiivius. Tunnustan olevani naiivi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että olisin yksinkertainen tai tyhmä. Lähtökohtaisesti luotan ihmisiin enkä epäile heidän vilpittömyyttään. Sinisilmäisyyteni on tuonut harminsa ajoittain, mutta se ei saa minua uskomasta hyvään ihmisissä.

O = Onnellisuus. Siihenhän me kaikki pyrimme loppujen lopuksi, eikö? Uskon, että onnellisuus on valinta; asennoituminen. Voit valita olevasi onnellinen, samalla tavalla kuin voit valita olevasi onneton. Onnellisuus on pieniä suuria asioita arjessamme. Sitä ei sitten tiedä, kykeneekö ihmiset näkemään nämä asiat ympärillään.
P = Positiivisuus. “Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” – Dumbledore
Q = Quality over quantity. (Toisin sanoen minun kirjahyllyni sisältö hihi)
R = Reinkarnaatio. Elämänkatsomukseeni kuuluu usko uudelleensyntymään.
S = Salmiakki. Herkku, johon minulla on viha-rakkaussuhde.
T = Triplets – olen vanhin (ja kaunein ja älykkäin ja muutenkin upein.. höhö) kolmoskatraasta.
U = Uni. Jokainen meistä varmasti allekirjoittaa, kuinka ratkaisevaa kunnon unensaanti on elämässä. Paras harrastus ikinä.

V = Villasukat. Tarvitseeko tätä edes perustella?
W = #wasmas-blogi! ;D
X = Xylitoli-purkka, tarkemmin Jenkki-purkka. Pyrin kantamaan purkkaa aina mukanani.
Y = Ystävät.
Z = zZzz.. Kerroinko jo että nukkuminen on kivaa?
Å = År 2015. Paljon on tapahtunut vuodessa taas…mutta siitä lisää lähempänä vuodenvaihetta!
Ä = Äiti – jonain päivänä toivon jonkun pienen ihmisen minua täksi kutsuvan.
Ö = Öiset ideat. Kello 3 yöllä tulevat ideat ovat (ainakin silloin..) maailman parhaimpia.

Tässä on elämäni aakkoset tällä hetkellä! Minusta tällaiset on todella hauska laittaa kasaan ja vertailla tulevaisuudessa wanhoihin versioihin!! n_n Tarttukaa haasteeseen, naputelkaa omat aakkosenne ja laittakaa paha hauskuus kiertoon!

Stay tuned~♪♫Serenity

PS. Huomasitteko, että jaoin kirjaimet aakkosmelodian mukaan? Hihi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s