[FIN] One of these days

Huoneessa on aivan hiljaista… Tosin jos kuuntelet aivan tarkasti, voit kuulla kaksi pientä tuhisevaa ääntä – ja ehkä yhden hieman suuremmankin. Aurinko kurkkii ikkunasta sisään (mikäli siis olisi aurinkoinen päivä..) ja linnut laulavat.


~TIRI TI TI TI – TIRI TI TI TI – TI RI TI TI TII-TIDII~ alkaa eräs Pokémonin soundtrack raikumaan huoneessa.

“z.zzZ…z….mi-.. Eii jumav**nlauta ole TOTTA!!!” Nuori nainen kiroaa maailmaa, ennen kuin vastaa puheluun, tietäen sen tarkoituksen. Pommiin on nukuttu, auto odottaa alhaalla eli päivä alkaa loistavasti. Kuskin kanssa sovitaan, että hän tulee noukkimaan uudelleen reilun puolen tunnin päästä. Kyllä, se riittää. Pienet tuhinapeput ovat tällä välin löytäneet orjansa jalat, joita pusketaan ensisijaisesti vaatimuksena aamuravinnolle, mutta on siellä hitunen hellyydenkaipuuta mukana. No, tulipa nukuttua hyvin, jos jotain positiivista pitää tästä löytää!

Ajattele. Toimi… Vessa ja kissapotta. Hampaat. Onneksi kävit illalla suihkussa!!
Et kyllä ehdi tehä aamiaista, ostat koululta jotain.. Hiukset, voisitteko olla yhteistyöhaluisia? En jaksa tehdä sotkuponnaria viiteen kertaan.. Okei äkkiä jotain päälle!! Puhdas paita henkarista, yesss! Farkkuhame menee vielä tämän päivän! *thumbs up* Heitetäänpä tuo mummin antama isokokoinen miesten paita vielä päälle and we are good to go!

Kissat saavat aamupalansa ja ihmettelevät normaalisti ruokailun ajan aloillaan olevan orjansa säntäilyä. Ohi liitävät tietokoneen ja kännykän laturit herättävät mielenkiintoa, hieman yritetään antaa tassusta. “Äppäp!! Ei ole teidän lelui!” Orja pakkaa mukaansa sen oudon valoboksin, joka aina iltaisin on auki. Jotain papereita.. ja taas on avaimet hukassa! Ennen kuin ruokakuppi on tyhjä, orja on jo kadonnut matkoihinsa.

Matkalla kouluun vaihdetaan kuulumisia kuskin kanssa, heitetään kevyttä vitsiä pommiin nukkumisesta ja varmistetaan parin seuraavan päivän kyytien pitävyydet. Puolessa välissä aleksanterinkatua aamuvirkku laskee katseensa syliinsä ja kiroaa universumin kunnon nartuksi. Edellisenä iltana oli iltakahvit tipahtaneet hameelle ja epähuomiossaan neiti aurinkoinen ei vienyt farkkuhamettaan pyykkikoriin muun edellispäivän vaatekerran kanssa. No, minkäs teet! Näillä on mentävä niin mennään!


“– Hallittu heitteillejättö. Kaiken ammatillisen oppimisen ja osaamisen peruste. –“ Meinaa aamukahvit mennä väärään kurkkuun, kun parin pöydän päässä ryhmä miesopettajia vitsailee ammatinsa iloista. Selevä.. :3

Pakko päästä purkamaan aamuista kettuuntumista. Tietokone auki ja tekstiä naputtamaan. Heti on parempi olla.

Päivä jatkuu.
Serenity

2 thoughts on “[FIN] One of these days

  1. Hemmetti että on värikkäitä kielikuvia paikoittain! XD Viihdyttävä teksti! “Hallittu heitteillejättö”esimerkiksi kuulostaa jännältä.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s